Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ

Δεν μπορούμε, αλλά ούτε και θέλουμε να κρύψουμε την χαρά μας, γιά την τόσο γρήγορη εξάπλωση του blog μας.Βγήκαμε στο διαδίκτυο μόλις πρίν από 20 ημέρες.
Ηδη,από τις μετρήσεις μας,οι οποίες είναι απόλυτα ακριβείς,μέχρι σήμερα 17/02/09 έχουν επισκεφθεί τις σελίδες μας, 127 μοναδικοί αναγνώστες,δηλ.άνθρωποι από 127 διαφορετικούς υπολογιστές, και έχουν ανοίξει 866 φορές οι σελίδες μας,τα σχόλια κ.λ.π.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας,και πριν από όλα ,τους φίλους και γνωστούς ,που ευγενικά ,συνέστησαν το blog μας,και το έκαναν γνωστό σε αρκετούς Γερακιώτες.
Βέβαια,θα θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχόλια,αλλά καταλαβαίνουμε τη ... μπελαλίδικη διαδικασία.Πάντως θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και απαραίτητα.
Σας θέλουμε κοντά μας, ακόμα και oταν έχετε διαφορετικές απόψεις.

5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χαρά είναι δική μας, που επιτέλους υπάρχει ένα blog στο οποίο μπορούμε να ανταλάζουμε απόψεις και σχόλια για την γειτονιά μας......
    Συνεχίστε και σας στηρίζουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
    ΑΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ,ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά το διαδίκτυο αναδεικνύεται σε σημαντικό μέσο επικοινωνίας και ελπίζω εκτός από το να ενημερωνόμαστε, να σχολιάζουμε και να καταγγέλουμε, να καταφέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να λύσουμε προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή