Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ


Πολύ σοβαρά προβλήματα, έχει ήδη δημιουργήσει η λειτουργία του κτιρίου ,που στεγάζει τη μηχανογράφιση και άλλες υπηρεσίες της Ε.Τ.Ε,στην οδό Γαργηττού στη πόλη μας.

Οπως είναι γνωστό,η Εθνική Τράπεζα,ανακατασκεύασε το υπό την ιδιοκτησία της, παλιό κτίριο,όπου στεγαζόταν παλιότερα,μεγάλη έκθεση επίπλων,δίπλα στην Αττική οδό.

Σε απόσταση πολύ λίγων μέτρων από το τεράστιο κτίριο,που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονται,τουλάχιστον 1500 άτομα,λειτουργούν νηπιαγωγείο,το 2ο Δημοτικό σχολείο,το 2ο Γυμνάσιο,καθώς και το κολυμβητήριο,οι αθλητικές εγκαταστάσεις, και ο δημοτικός κινηματογράφος.Στις παραπάνω εγκαταστάσεις,φαντάζεται κανείς,πόσα πολλά άτομα διακινούνται καθημερινά,όλες τις ώρες.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά,μπροστά ακριβώς από τα σχολεία στην οδό Γαργηττού,περνάει και λεωφορείο της γραμμής.Αν προσθέσουμε και τη διέλευση των σχολικών λεωφορείων,και τη τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση των Ε.Ι.Χ που αποβιβάζουν και επιβιβάζουν τους μαθητές,ήρθε και έδεσε το...γλυκό.

Η κατάσταση αυτή,εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους γιά την ασφάλεια των μαθητών,που κινούνται ανάμεσα σε όλα αυτά,χωρίς ιδιαίτερα μέτρα προστασίας,εκτός από τις υπηρεσίες ερασιτεχνών σχολικών τροχονόμων.Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν φτάσει σε κατάσταση απελπισίας,αφού τα αμέτρητα Ε.Ι.Χ των υπαλλήλων της Ε.Τ.Ε,παρκάρουν σε πεζοδρόμια,μπροστά στις πόρτες των σπιτιών,στις γωνίες των δρόμων,μπροστά από τις εισόδους των γκαράζ,παντού.Ομάδα κατοίκων, παρέστη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11-2-09,και απαίτησε από τον δήμαρχο,να ληφφούν άμεσα μέτρα προς κάθε κατεύθυνση,ώστε να λυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα.

3 σχόλια:

  1. σοβαρο αυτο το προβλημα δυστιχως η δημοτικη αρχη
    δεν αντισταθηκε στις μεγαλες κατασκευες τυπου εθνικης,LDL,CARREFOUR αντιθετως ας ψαξουμε να δουμε τον κατασκευαστη του μηχανογραφικου κεντρου της εθνικης και αν ειναι και χορηγος του δημου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.ΑΝ ΜΕΝΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ.ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΤΩΡΑ,ΑΣΤΑ,ΒΡΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε ανάπτυξη της περιοχής μας αλλά όχι να παρκάρουν στους δρόμους μας...Θέλουμε υποδομές αλλά μόνο για την πάρτη μας...Θέλουμε νεας τεχνολογίας χωματερές αλλά μακρια απο την αυλή μας...Θέλουμε σήμα "καμπάνα" αλλά χωρίς κεραίες θανάτου...Αθάνατη Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή