Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ...<<ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>>

Ξαφνικά,ένα πρωί,οι Γερακώτες όταν ξύπνησαν,βρέθηκαν με ένα ακόμα καινούργιο πρόβλημα.Πρίν από κάποιους μήνες,η Δημοτική αρχή,έδωσε στη κυκλοφορία την καινούργια περιφερειακή οδό Καστοριάς,η οποία συνδέει τη Λ.Μαραθώνος,με την οδό Γέρακα.
Στη συμβολή λοιπόν, των δύο παραπάνω δρόμων,<<εγκαταστά θηκαν>>κάποια έργα,τα οποία ,αντί να ρυθμίσουν σωστά και με ασφάλεια την οδική κυκλοφορία,δημιούργησαν ένα κυκλοφοριακό χάος,με επικίνδυνες διαστάσεις,αφού,αρκετοί οδηγοί έπεσαν θύματα τροχαίων ατυχημάτων.Φυσικά, η κατάσταση συνεχίζει να είναι επικίνδυνη,και απλώς,περιμένουμε να δούμε, πότε θα συμβούν μοιραία πράγματα.
Δεν αμφισβητεί κανείς, την αναγκαιότητα της περιφερειακής οδού Καστοριάς.Ομως,ρε αδερφέ, δεν μπορείς να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή των συνδημοτών μας.
Κύριε Δήμαρχε,η απόδοση στη κυκλοφορία ενός τόσο σημαντικού οδικού κόμβου,προυποθέτει σοβαρή και αξιόπιστη κυκλοφοριακή μελέτη,έστω και τοπικής σημασίας,από ειδικούς και όχι απλώς προτάσεις από υπηρεσιακούς δημοτικούς παράγοντες,όπως φανταζόμαστε,ότι έγινε.
Η ευθύνη κατά συνέπεια, γιά ότι θα συμβεί,σας βαρύνει προσωπικά.Πάρτε τα μέτρα σας.

2 σχόλια:

  1. Η Κλεισθένους να δείτε τι προβλήματα παρουσιάζει και ποια μελέτη δεν προηγήθηκε στη κεντρική αυτή αρτηρία του Γέρακα.Στη διασταύρωση με την Αθηνάς πολλές φορές μποτιλιάρει γιατί πολλοί θέλουν να στρίψουν αριστερά αλλά απαγορεύεται, αλλά και πώς να πας προς Βρηλίσσια-Χαλάνδρι;Πιο πάνω στο Λιάσκο σε μια καμπύλη του δρόμου όσοι θέλουν να στρίψουν αριστερά(κάτι γίνεται με το αριστερά)κινδυνεύουν γιατί το πλάτος του δρόμου δεν είναι αρκετό για να χωρέσουν αυτοί που περιμένουν, αυτοί που περνάνε από δεξιά και αυτοί που κατεβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή