Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ξεκινάμε σήμερα μια προσπάθεια επικοινωνίας με τούς κατοίκους αυτής της πόλης,που ίσως οδηγήσει σε προυποθέσεις και δυνατότητες για μια αποφασιστική παρέμβαση στα τεκταινόμενα του Δήμου μας.Ο Γέρακας είναι το σπίτι μας.Είναι ο ζωτικός χώρος για εμάς και τα παιδιά μας.Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά,ότι ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε έτσι.Αντίθετα,απετέλεσε χώρο γιαένα σωρό απαράδεκτες ενέργειες και τακτικές, απ όλους τούς υπεύθυνους για τη τύχη του.Εννοούμε το κράτος,τη νομαρχία,το δήμο,φορείς και οργανισμούς , ιδιώτες.Η σημερινή Δημοτική Αρχή που αποτελεί συνέχεια όλων των προηγούμενων,οδηγεί το δήμο στούς ίδιους δρόμους της ασχήμιας και της συνεχούς υποβάθμισης.Οι δημοτικές παρατάξεις,ανίκανες για κάτι καλύτερο,ουσιαστικά συμπορεύονται με τη Διοίκηση,καταδικάζοντας τους Γερακώτες σε μια καθημερινότητα ,χωρίς ελπίδα για καλύτερες συνθήκες ζωής.Είναι καιρός να αρνηθούμε αυτή τη μιζέρια.Να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια επικοινωνίας,ανταλλάσοντας απόψεις και γνώμες για το τι μπορεί να γίνει τώρα και στο μέλλον.

9 σχόλια:

  1. καλη αρχη.για να συμμετασχουμε πρεπει να εκφρασετε πρωτα καποιες συγκεκριμενες αποψεις και θα επανελθουμε συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Δημήτρη καλωσώρισες.Φυσικά θα παρουσιάσουμε απόψεις.Σύντομα θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε θέματα από μια διαφορετική σκοπιά,να αγγίξουμε ζητήματα που μένουν κλειστά και που δεν θέλει να τ ακούει η Δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν κάτι ξεκινάει,πάντα είναι καλοδεχούμενο. θα δούμε στο μέλλον πώς θα εξελιχθεί.
    Με την αποχέτευση τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους μια ωραία πρωτοβουλία που ελπίζω ότι δεν θα εκφυλιστεί στην συνέχεια! Με τα πολιτιστικά τι γίνεται? Ο δήμος θα οργανώσει ομάδες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων? Θα μας δώσει το πολιτιστικό κέντρο του δήμου για συναυλίες?

    Καλό ξεκίνημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχομαι η πρωτοβουλία αυτή να φέρει επιτέλους την ελπίδα για καλύτερες συνθήκες ζωής σε μας τους Γερακιώτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καιρός ήταν να δούμε μια ριζοσπαστική κίνηση στο Γέρακα,ελπίζοντας να παραμείνει έτσι και στο μέλλον, γιατί έχουμε αρνητικές εμπειρίες από το πρόσφατο παρελθόν. Ας κινητοποιηθούμε λοιπόν καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις μας με την προοπτική να περάσουμε σύντομα και σε ριζοσπαστικές δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή