Κυριακή 24 Μαΐου 2009

QUIZ : Βρείτε σε ποιό ακριβώς σημείο του Γέρακα συνέβη γιά πολλοστή φορά ατύχημα,και κερδίστε...


Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε το βράδυ της 19ης Μάη,την ώρα που γυρίζαμε σπίτι μας,μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,όπου κατά σύμπτωση,σύμβουλος της μειοψηφίας,έθεσε ξανά το θέμα επικινδυνότητας του συγκεκριμένου σημείου.
Εμείς ,με παλιότερη ανάρτηση μας και φωτογραφίες,έχουμε επισημάνει την επικινδυνότητα του τριγώνου του διαβόλου.Το ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα,είναι ζήτημα καθαρά τύχης.
Το glog μας , θέλοντας να βοηθήσει την αφύπνηση και την αντίσταση στον ωχαδερφισμό αλλά και το διάβασμα του καλού βιβλίου,προσφέρει στους τρείς πρώτους επισκέπτες μας που θα βρούν το παραπάνω σημείο του Γέρακα όπου γίνεται χαμός, τρία αξιόλογα βιβλία. 1) Irvin Yalom:Στο κήπο του Επίκουρου
2)Garcia Valino:Οι δύο θάνατοι του Σωκράτη, 3)Ρομπέρτο Σαβιάνο:Γόμορα
Στείλτε στο e-mail μας av@mail.gr την απάντηση σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίκαιοι στη διάθεση των βιβλίων.....
Οποιος ξέρει το σημείο και δεν ενδιαφέρεται γιά τα βιβλία,μην μας χαλάσει το κέφι αποκαλύπτοντας το με σχολιο .Δηλώνουμε.....Υπόχρεοι

3 σχόλια:

  1. Εγώ ξέρω το σημείο,αλλά επειδή δεν έχω χρόνο γιά διάβασμα,προτιμώ να πάρει κάποιος άλλος το βιβλίο.
    Πάντως συγχαρητήρια γιά το κουιζ.Εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτότυπο εγχείρημα σας.

    Νοστράδαμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάρει άλλος το βιβλίο, απλά θα δώσω λίγη βοήθεια.
    Το σημείο αυτό λέγεται ..... "η χαρά του φαναρτζή"

    Eίναι το ίδιο τρίγωνο που έχει και ρεκόρ Guinnes, με τα πιο πολλά σήματα του ΚΟΚ σε ελάχιστα μέτρα.

    Επίσης είναι το ίδιο τρίγωνο, που να "ο μη γένοιτο συμβεί κάτι πολύ κακό"...... η διαδρομή για την είσοδο στον "άλλο κόσμο" είναι πολύ μικρή.

    Επίσης είναι το ίδιο τρίγωνο , που απέναντί του υπάρχει ....... η πιο όμορφη "θέα" αντιπροσωπευτική της αγαστής συνεργασίας εργολάβων - Δήμου.

    Νομίζω ότι βοήθησα αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε συνέχεια του σχολίου του πιό πάνω ανώνυμου φίλου θέλω να σας προτείνω να προσθέσετε και ένα ακόμα βιβλίο χρήσιμο γιά την απευκταία περίπτωση.Το ιερόν ευαγγέλιον.Συγγνώμη γιά τη μακαβριότητα αλλά έλεος πιά.Χωρίς υπερβολή,κάθε μέρα γίνεται τουλάχιστον ένα ατύχημα.Η τροχαία δεν έχει επί τέλους ρόλο στο πρόβλημα?

    Νικήτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή