Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΓΕΡΑΚΑΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ...ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟ 2 (απολαύστε τους!!!)

Οπως υποσχεθήκαμε στη προηγούμενη ανάρτηση,επανερχόμαστε πάλι σήμερα,με καινούργιες, απείρου κάλους σκηνές ,από τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που έγινε στις 10-3-09.Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης,ήταν ο ορισμός των νέων 7 μελών του Δ.Σ της Δημοτικής αναπτυξιακής επιχείρησης,για τα επόμενα δύο τελευταία χρόνια της δημοτικής θητείας.Από τη μεριά της διοίκησης, προτάθηκαν 3 δημ.σύμβουλοι της πλειοψηφίας,και 3 λαικά μέλη.Ο έβδομος θα έπρεπε να προταθεί, σύμφωνα με τον δημοτικό κώδικα,από τους δημ.συμβούλους της μειοψηφίας.Σ'αυτό το σημείο,έγινε ο χαμός.Από τη πλευρά της αντιπολίτευσης,ο κ.Βίτσιος πρότεινε τη κ.Κόλλια σύμβουλο του κ.Βελιώτη,ως τακτικό μέλος,και τον εαυτό του,ως αναπληρωματικό.Ελα όμως, που αυτοπροτάθηκε και ο κ.Παναγόπουλος,ανεξαρτητοποιημένος από τον συνδυασμό του κ.Βελιώτη,ο οποίος ήταν και τη προηγούμενη διετία μέλος της επιτροπής, με την υποστήριξη της παράταξης του κ.Ζούτσου!!!
Σ'αυτό το σημείο,άρχισε ένας τρικούβερτος καβγάς μεταξύ των κ.κΚαρκούλια,Βίτσιου,Βελιώτη,Αγγελή, Βάμβουκα,συμβούλων που εκλέχτηκαν όλοι με τους δύο συνδυασμούς που υποστηρίχθηκαν από τη Ν.Δ,με βρισιές και χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν,όπως,προδότες,πουλημένοι,σε ένα άνευ προηγουμένου πανδαιμόνιο,με εξόδους από την αίθουσα και ένα σωρό τραγελαφικά ενσταντανέ,που πραγματικά δεν περιγράφονται.Κάποια μάλιστα στιγμή,ο κ. Βελιώτης,απευθυνόμενος στον κ.Μήλα,του κατελόγισε συναλλαγή με τον δήμαρχο,και τον ειρωνεύτηκε.Οταν μάλιστα ο κ. Καρκούλιας προέβλεψε δημοσίως ότι στις επόμενες εκλογές ο κ.Βελιώτης θα ειναι απλός υπ.δημ.σύμβουλος με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Βίτσιο,εκεί ο κ. Βελιώτης εκνευρισμένος και με στεντόρια φωνή,ανακοίνωσε ότι θα είναι αυτός ο υποψήφιος και αυριανός δήμαρχος Γέρακα.Και έτσι λοιπόν,εκεί που πήγαινε να δημιουργηθεί ένα κλίμα σύμπνοιας στο χώρο της Ν.Δ,ξαφνικά όλα έγιναν καπνός,σε μιά αίθουσα τραγικής αστειότητας,με τον κ.Βίτσιο άφωνο και ακίνητο στο κάθισμα του,σε περίλυπη στάση να στοχάζεται άραγε τι;
Στο τέλος,εκ μέρους της μειοψηφίας,εκλέχτηκε με τις ψήφους της παράταξης του δημάρχου,ο κ.Παναγόπουλος,όπως και τη προηγούμενη διετία.Ηταν αναμενόμενο βέβαια.
Αχ,αχ,καημένοι Γερακιώτες να ξέρατε,τι εκπροσώπους εκλέξατε να προασπίζουν τα συμφέροντα σας....

3 σχόλια:

  1. Αγαπητε μου,η πολιτική έχει αυτές τις παραμέτρους δυστυχως.τι να κάνουμε,υπάρχουν και προσοπικες φιλοδοξίες.Αυτά για τους άλλους όπως τους κρίνετε.Ισως έχετε δίκιο.Ομως δεν κρίνετε σωστό να δηλώσετε και εσεισ την ταυτότητα σας?
    σας το ζήτησα και σε προηγουμενη σχολίαση.Νομίζω είναι πιο ενδεδειγμένο.πάντως ασχέτως εαν συμφωνώ ή όχι σε ολα μαζί σας πιστεύω ότι έχετε έντιμη και καθαρή θέση και σας τιμά ιδιαιτέρως.ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα το blog σας, σε ένα διαφημιστικό σε ψιλικομάγαζο.Θεώρησα καλό να μπώ και να το δω.Είναι καλό.Ομως νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να δηλώσετε ταυτότητα,διότι είναι πιό υπεύθυνο.Προσωπικά σαν νέα γυναίκα,θα ήθελα να ήταν και προσανατολισμένο και σε γυναικεία θέματα.Εάν είσθε άνδρας θα είναι λίγο δύσκολο να το κάνετε.Ειλικρινά το καταλαβαίνω.Ας ασχοληθεί κάποια συνεργάτιδα σας εάν φυσικά υπάρχει και με γυναικεία πράγματα.Οσο γιά τα θέματα που αναφέρετε στην ανάρτηση σας,έχω και προσωπική άποψη διότι παρακολούθησα κάποτε το δημ.συμβούλιο,με αφορμή κάποιο πρόβλημα της γειτονειάς μου.Η κατάσταση όντως είναι απαράδεκτη.Αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν παρακολουθεί τις συνεδριάσεις.φιλικά Βιβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ πως έχετε δίκιο ως προς τη δημοσιοποίση της ταυτότητας του χειριστή του blog,και γιαυτό το λόγο,δημοσιεύουμε το ονοματεπώνυμο του δημιουργού του blog.Οσο για τα υπόλοιπα,θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Ευχαριστούμε γιά τη συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή