Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Εκτίμηση του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών

Δελτίο Τύπου της Ριζοσπαστικής Δράσης για την Παλλήνη

Συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Νοέμβρη η ολομέλεια των μελών και υποψηφίων της «Ριζοσπαστικής Δράσης για την Παλλήνη» για να εκτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Η παράταξη ευχαριστεί τους εκατοντάδες συνδημότες που την ψήφισαν αναδεικνύοντας από μεριάς της στο νέο δημοτικό συμβούλιο του ενιαίου Δήμου Παλλήνης έναν δημοτικό σύμβουλο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των υποψήφιων της «Ριζοσπαστικής Δράσης για την Παλλήνη» θεωρεί ότι το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ήταν κακό. Ωστόσο εκτιμά ότι η παρουσία ενός δημοτικού σύμβουλου στον νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου αλλά και η συνέχιση της δράσης της το επόμενο διάστημα μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθούν για την ανάδειξη των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η Ανθούσα, ο Γέρακας και η Παλλήνη.

Ο Θόδωρος Γκοτσόπουλος ως επικεφαλής ανέλαβε τις ευθύνες για το κακό αποτέλεσμα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της παράταξης, η οποία θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία συγκρότησης και παρουσίασής της εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Όσον αφορά το δεύτερο γύρο των εκλογών στο Δήμο, η παράταξη παραμένει πιστή σε όσα έχει διακηρύξει τόσο για τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα (Μνημόνιο, Καλλικράτης) όσο για τα τοπικά (αποχέτευση, σχέδιο πόλης, ελεύθεροι χώροι, κοινωνική πολιτική) και τις ευθύνες των απερχόμενων διοικήσεων των τριών πόλεων.

1 σχόλιο:

  1. ολοι εσεις που κανετε κριτικη στο ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ που ηταν οι παρουσια σας τα προηγουμενα χρονια στα προβληματα του δημου ,και για αυτο ανταμειφθηκατε στης εκλογες με αυτο το ποσοστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή