Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΓΕΡΑΚΑΣ:ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ: 11618, ΨΗΦΙΣΑΝ: 7201(ποσοστό συμμετοχής 61,98 %-αποχή 38,02 %)ΕΓΚΥΡΑ: 7015, ΑΚΥΡΑ: 113, ΛΕΥΚΑ: 73

Κατά σειρά τα κόμματα, πήραν τον παρακάτω αριθμό ψήφων και ποσοστών:

ΠΑΣΟΚ: ψήφοι 2623 ποσοστό 37,39 %
Ν.Δ : ψήφοι 1592 ποσοστό 22,69 %
ΚΚΕ: ψήφοι 680 ποσοστό 9,69 %
ΛΑΟΣ: ψήφοι 597 ποσοστό 8,51 %
ΣΥΡΙΖΑ: ψήφοι 409 ποσοστό 5,83 %
ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ψήφοι 406 ποσοστό 5,78 %
ΕΛΛ.ΚΥΝΗΓΟΙ: ψήφοι 120 ποσοστό 1,71 %
ΠΑΝ.ΜΑΚΕΔ.ΜΕΤΩΠΟ: ψήφοι 90 ποσοστό 1,28 %
ΟΙΚΟΛ.ΕΛΛΑΔΑΣ: ψήφοι 77 ποσοστό 1,09 %
ΔΡΑΣΗ: ψήφοι 67 ποσοστό 0,95 %
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ψήφοι 43ποσοστό 0,61 %

Λοιπά μικρά κόμματα πήραν 311 ψήφους και ποσοστό περίπου 4,5 %.

35 σχόλια:

  1. Μην μου πείτε μόνο ότι δεν σας προειδοποίησα σε προηγούμενο σχόλιο μου,σε προηγούμενη ανάρτηση σας.Ο δικομματισμός σάρωσε ξανά,η ακροδεξιά σήκωσε κεφάλι να δαγκώσει,η κ.Παπαρήγα ακλόνητη και κολημένη στο θρόνο της στον Περισσό με τους υποτακτικούς της να τη δοξάζουν.
    Και η ριζοσπαστική σας αριστερά,άστα χέστα.
    Ο κ.παπαδημούλης και η παρέα του σας την φύλαγε.Οχι θα δεχόταν τον εξωστρακισμό του με ταπεινότητα νομίζατε.Και φυσικά απολαμβάνει μαζί με τους συν αυτώ, την αμηχανία του Αλέξη και του Αλέκου.Ας προσέχατε κύριοι.Διότι,όταν χάνεις ψήφους σημαίνει ότι οι δικοί σου δεν σε εμπιστεύονται.Και αν συμβαίνει αυτό,φυσικά όχι μόνο δεν θα συμμετέχουν στη προσπάθειά σου,αλλά ούτε καν θα σε ψηφίσουν,αλλά θα πάνε γιά μπάνιο.
    Και με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουν αριθμητικά το συνοθύλευμα των απεχόντων,που αποτελείται πλέον όχι μόνο από αδιόριστους δεξιούς,από απογοητευμένους πασόκους,από καλομαθημένους νέους,από τσαντισμένους άνεργους,από ωχαδερφιστές κάθε είδους,από χαβαλέδες ελληνάρες,από ένα λαό στη νιρβάνα του,αλλά τώρα πιά γιά πρώτη φορά και από αγχωμένους νεοαριστερούς που περιμένανε τη σειρά τους γιά κάτιτις από κάπου.Οι άλλοι δηλαδή που πριν καιρό τη κάνανε γιά Πασοκ μεριά, ήταν καλύτεροι η χειρότεροι;
    ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ κε Βολιώτη,άγνωστε μου φίλε.Βοήθεια σας.

    Γ.Ψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρωτιέμαι γιατί είχε πτώση ο σύριζα στον γέρακα.μηπως η οχι κινηματικη και αριστερή δημοτική κίνηση αλλα με συνασπισμένους που κρύβονταν και απαξιώναν τον σύριζα απαγοήτευσε τον κόσμο του σύριζα και τον έστειλε για μπάνια.
    ΚΆΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!
    ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝΝΟΩ !!

    Φιλικά
    θυμωμένος οπαδός του σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά είναι κρίμα γιά τον ΣΥΡΙΖΑ το χαμηλό ποσοστό που πήρε στον Γέρακα.Πιστεύω ότι αυτή η πτώση δεν έχει να κάνει μόνο με τη πανελλαδική του πτώση,αλλά και στην απουσία του κόμματος από τα δημοτικά δρώμενα.Θεωρούσα η μάλλον ήμουν σίγουρος ότι υπήρξε ένας δημοτικός συνδυασμός με υποψήφιο έναν γιατρό.Με εντυπωσίασε δεν σας κρύβω το ότι ο συνδυασμός αυτός στην συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε όπως διάβασα σε διάφορα τοπικά έντυπα.Βεβαίως αν αυτό έγινε λόγω κάποιας σκοπιμότητος,γιά να δυνηθεί όπως κερδίσει άλλους πολίτες,αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους.Ομως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει και αυτός δημοτική παράταξη όπως έχει το ΠΑΣΟΚ και η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ολα παίζουν τον ρόλο τους.
    Γιά να είμαι ειλικρινής το μετάνιωσα που δεν ψήφισα αυτή τη φορά ΣΥΡΙΖΑ,ψηφίζοντας οικολόγους.
    Το έκανα διότι δεν μου άρεσε η προοπτική του να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ.
    Ελπίζοντας σε καλύτερα γιά το λαό του Γέρακα σας χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα...τσίμπησε το μελανούρι.Ελεγα και γω πως αντέχει τόσο καιρό το πειρασμό.Πάντως,καλύτερα να τσιμπάς το αγκίστρι,παρά να βασανίζεσαι γιά μεγάλο διάστημα και να δαγκώνεσαι ΣΥΝΈΧΕΙΑ γιά να δείχνεις...ψύχραιμος.Φυσικά κάποιοι είναι αριστεροί και κάποιοι άλλοι μικρομέγαλοι,αποδεδειγμένα είναι αστροναύτες και μάλιστα από έναν άλλο πολύ μακρυνό κόσμο,εντελώς διαφορετικό από το δικό μας.Αλλωστε,οι αστροναύτες μετακινούνται τακτικά με μεγάλες ταχύτητες από αστερισμό σε αστερισμό και πολλές φορές μάλιστα γίνονται οι ίδιοι ετερόφωτα αστεράκια που λάμπουν γιά λίγο στα ΜΜΕ,γράφουν βιβλία,αφηγούνται προσωπικές ιστορίες,θέτουν υποψηφιότητες,καταλαμβάνουν υπουργικούς και άλλους θώκους και μέσα στην ανία τους και τη μεγαλομανία τους ρίχνουν και καμμιά τυχαία κλωτσιά σε όποιον βρεθεί μπροστά τους και σφυρίζουν αδιάφορα όταν κάποιος τους θυμίσει ότι υπάρχει και πολιτική ηθική.Και φυσικά, οι αστροναύτες φοράνε και κάσκα ώστε να απομονώνονται καλά από το περιβάλλον,και ενώ βλέπουν και αφυψηλού τον κόσμο,δεν καταλαβαίνουν έγκαιρα ότι το σκάφος τους έχει πάθει ζημιά και όπου νάναι εξαερώνονται στο διάστημα.Και ύστερα,ξυπνάνε ιδρωμένοι από τον εφιάλτη που οι ίδιοι δημιούργησαν και πρωι-πρωι ξαναμπαίνουν πάλι στην ίδια αέναη διαδικασία του νεροκουβαλητή, αφού πιστεύουν ότι σε κάποιους που κάνουν αυτή τη δουλειά, στο τέλος θα τους μείνει τουλάχιστον το κανάτι.

    Γειά σας ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ μου.Χαιρετίσματα σε όλο το πλήρωμα του COLUMBIA,την ώρα που θα σας βλέπουμε να απομακρύνεστε όλο και πιό γρήγορα από τη γη μας.Επιλέξατε το λάθος επάγγελμα του αστροναύτη.
    ΚΡΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δακτυλος του ΚΚΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η γνησια αριστερα ειναι παρων παντου στο Γερακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δάκτυλος δεν είμαι,ΚΚΕ είμαι.Τι να κάνουμε υπάρχουμε και εμείς στο Γέρακα και μάλιστα με σημαντικό ποσοστό.Παραδέχομαι ότι δεν έχουμε σημαντική παρουσία στο δηματικά.Ομως και εσείς δεν πάτε καλύτερα.Ολο φρου-φρου κι αρώματα είστε.Γιά ονοματίστε μου ένα πρόσωπο που να ανήκει στο πολιτικό σας χώρο,που να το αναγνωρίζουν εκτός από εσας,παραπάνω από μετρημένα στα δάχτυλα των δυό χεριών Γερακιώτες;Βαυκαλίζεστε κύριοι γιά να μη πω τίποτα άλλο χειρότερο.Δεν κερδίζονται οι μαζικοί χώροι με παραγοντισμούς κάποιων ...δήθεν ανεξάρτητων νάρκισων τύπων που νομίζουν ότι κάτι μετράνε.Ξέρετε εσείς ποιούς Γερακιώτες του χώρου σας εννοώ.Δείτε και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.Προλετάριοι φσεχ στράν σαντιγινιάιτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συντροφοι του ΚΚΕ μην μας μαλώνετε εγώ πάντως δεν έχω δεί και πολλόυς του ΚΚΕ να συμμετέχουν στα δρώμενα του γέρακα εκτός κάποιους οπαδούς σας.θά ήθελα να σας δούμε μαζί να παλεύουμε τα δημοτικά προβλήματα του γέρακα την ατζέντα συντροφοι την ατζέντα θέλω ν'ακούσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΡΑΚΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε πλακα μας κανεται /Που εισασται κρυμενοι και δεν σας βλεπουμαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Βολιώτη, θερμά συγχαρητήρια γιά την...... προαγωγή σας σε αρχηγό δημοτικής παράταξης.Μόλις πριν από λίγο το πληροφορήθηκα από το blog του κ.Μπουλμπασάκου,όπου σας αναφέρει με αυτή την ιδιότητα.Φαντάζομαι ότι αυτό οφείλεται μάλλον σε λάθος του ως άνω αρθρογράφου,η σε αδικαιολόγητη παραδρομή του επαγγελματία δημοσιογράφου και διαχειριστή του blog κου Τσούτσια.Τέτοιες γκάφες μπορεί να δείχνουν απροσεξία,αλλά μπορεί και να προδίδουν ενδόμυχους και ανομολόγητους φόβους(δικαιολογημένους η μη,δεν ξέρω)κάποιων σώνει και καλά... ηγητόρων.Φυσικά πιστεύω ότι θα διορθώσουν το λάθος τους,αλλά ευτυχώς εγώ πρόλαβα να το διασκεδάσω λιγάκι,αφού μέχρι αυτή την ώρα,δύο μετά τα μεσάνυχτα,ξημερώνοντας Παρασκευή 17/7/2009,το blog του κ.Μπουλμπασάκου σας αναφέρει αρχηγό παράταξης.Γιά την ακρίβεια σας μεταφέρω ακριβώς το απόσπασμα του ως άνω κ.ΜΠ.(Αντιπολίτευση σημαίνει όραμα για την πόλη. Αυτό δεν υπάρχει.
    Αντιπολίτευση σημαίνει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι εσύ θα τα καταφέρεις καλλίτερα από τους σημερινούς. Αυτό δεν προκύπτει από τις παρατάξεις του κ. Βολιώτη και του κ. Βίτσιου....)
    Αντε και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μάλλον βελιώτη θέλανε να πούνε.Λάθος του φίλου Τσούτσια .Αλλά αναρωτιέμαι λάθος ήταν του Κου Μπουλμπασάκου επικεφαλή της Κίνησης Πολιτών να συναντιέται σε καφετέρια του γέρακα με ανθρώπούς του Βίτσιου και να γράφει στην εφημερίδα άλλης παράταξης,Γιατί το επιχείρημα ότι είναι μαγκιά του Κου Μπουλμπασάκου να γράφει σε εφημερίδα αντιπάλου δεν με πείθει!Πολιτική βλακεία είναι για να μήν γράψω κάτι άλλο!Διστυχώς χρησιμοποιεί τον τίτλο του σαν μέλος του ΣΥΝ για να πάρει ψηφουλάκια αλλά Ο ΣΥΝ
    πως το ανέχετε αυτό

    φιλικά φίλος του ΣΥΝ στον γέρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτι μαγειρεύεται στο γέρακα μεταξύ διαφόρων παραγόντων που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έπαιξαν σε διάφορα ταμπλώ.
    Ακούγονται διάφορα πράγματα γιά απαράδεκτες πολιτικές συγκλίσεις που μόνο ανατριχίλες μπορούν να δημιουργήσουν.Εντυπωσιακά είναι τα σχόλια του κ.εκδότη της τοπικής εφημερίδας Φωνή του Γέρακα.Δεν ξέρω τι στοιχεία έχει ο... Δαίμων αλλά τα σχόλια του φωτογραφίζουν τον κ.Μπουλμπασάκο τον οποίο φέρνουν σε επαφές και διαπραγματεύσεις με ανθρώπους της Ν.Δ γιά συνεργασία στις δημοτικές εκλογές.
    Κύριοι και σύντροφοι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ θα μας πείτε τι συμβαίνει η μήπως κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου μέσα σε ένα λήθαργο που δεν λέει να τελειώσει μετά τις ευρωβουλευτικές.Αν σας πιάσουν στον ύπνο οι...δικοί σας και οι δεξιοί καλά να πάθετε.Αλλά μετά μην ψάχνετε να βρείτε αλλού αιτίες(π.χ στο ΚΚΕ και στη Παπαρήγα).

    Σας φιλώ σταυρωτά στα ροδοκόκκινα από τον ύπνο σας μαγουλάκια

    Ενας όχι δάκτυλος του ΚΚΕ,αλλά απλός οπαδός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΥΞΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φίλε ξεπαπαδάκη περίμενα η κίνηση πολιτών γέρακα να ήταν κίνηση πολιτών για μια άλλη πόλη
    άραγε γιατί επιδιώκεται συνεργασία για να βγάλετε έναν άλλο δημοτικό σύμβουλο και με ποιούς άραγε ?εμέις του σύριζα δεν είμαστε κομματική νομεκλατούρα αλλόυ αυτά !και ποιος θα πάρει την απόφαση για συνεργασία 3 και ο κούκος στην κίνηση σας.ανατροπή του συντηριτικού δημοτικού σκηνικού μπορεί να γίνει και εγώ μαζί σου .Αλλά την κίνηση σας την θέλατε μικρή για να την ελέγχετε και έτσι διωξατε όποια υγιή αριστερή φωνή υπήρχε.Δεν εκλέξατε καμμία γραμματεία εδώ και χρόνια και φοβάστε να κάνετε συνέλευση. 3 και ο κουκος.δημοκρατία το λές αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. διαβάζοντας τα παραπάνω θα ήθελα να εκφράσω την αγανακτησή μου στον ξεπαπαδάκη παναγιώτη ότι μιλάει μόνο για κομματική νομεκλατούρα δεξιά και αριστερά εάν δεν απατόμε είναι μέλος του Πασόκ και υποστηρικτής του Γιωργάκη ,μου προκαλεί περιέργια η μη αναφορά του στην Πασοκική νομεκλατούρα .
    φιλικά
    ροζα λουξεμπουργκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάνω την υπόθεση ότι ο κ.Ξεπαπαδάκης είναι εκπρόσωπος τύπου της δημοτικής παράταξης του κ.Μπουλμπασάκου,αφού απαντάει γιά λογαριασμό της.
    Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τον παραπάνω κύριο τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικώς αλλά ούτε τον έχω ξανακούσει στο Γέρακα πουθενά.
    Θεωρείτε ότι οι γερακιώτες τρώνε με τις χούφτες κουτόχορτο;Δηλαδή δεν ξέρουν ποιοί εκφράζουν τα πολιτικά κόμματα;Τώρα εάν ο κ.Γιατρός ο οποοίος νομίζει ότι με το επάγγελμα του(το οποίο συνέχεια μας το μοστράρει λες και μιλάμε γιά τη γρίπη των χοίρων και όχι γιά δημοτικά θέματα) θα θαμπώσει τα μάτια των δεξιών, δεν ξέρω τι να πώ.Μπορεί η οι δεξιοί να τόχουν χαμένο,η ο παραπάνω επιστήμων να έχει δώσει τις πρέπουσες εξετάσεις και να τις έχει περάσει με άριστα στις κατ'ιδίαν κρυφές επαφές του, τις οποίες αγνοούν και οι περισσότεροι συνεργάτες του,πιθανώς.Ισως ο κ.εκπρόσωπος του να βοηθάει τις προσπάθειες.Μήπως θα ήθελε ο ίδιος να μας διαφωτίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ALLOS PREPEI NA DOSEI APANTISEIS OXI O EKPROSOPOS TOU SYNDYASMOU O K. XEPAPADAKIS POU XELASPONEI TON ARMODIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τελικά τι γίνεται εδώ στην τενεκεδέπολη χαμός,Αυτά παθαίνουν όσοι θεωρούν ότι είναι τάχα ανεξάρτητοι δήθεν πέρα από κομματικούς μηχανισμούς που τους χρησιμοποιούν όποτε θέλουν εσωκομματικά για να κάνουν προσωπικές επιλογές χειρίστου είδους.τι θέλεις και μπλέκεις βρε παναγιώτη ξεπαπαδάκη εκτός και εάν ......

    ανωνιμος προς το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ .ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ .ΗΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΥΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΓΕΡΑΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΕΣΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αγαπητέ ξεπαπαδάκη,κρατήσου λίγο μην γίνεσαι ο
    ρουσόπουλος του μπουλμπασάκου.πιό ηθικό θα ήταν να βγεί ο ίδιος ν'απαντήσει στις φήμες για συναντήσεις με στελέχη της ν.δ.ξέρω τις αντιπαραθεσεις σου με στελέχη αυτοδιοικητικά του Πασόκ και εκεί μπορεί να συμφωνούμε.όμως η ηθική λέει ότι δεν συνεργάζεσε με τον διάολο και να γλυτώσεις από τον αλλον διάολο.
    Η αριστερά μόνο με την ηθική της υπεροχή απέναντι στην φαυλότητα των δυνάμεων του δικομματισμού μπορεί να εμπνεύσει και να σηματοδοτήσει ανατροπές που απαιτούνται σε όλα τα επίπεδα ζωής και ειδικά στην τοπική αυτοδιοικηση που τόσα έδωσαν οι δυνάμεις της αριστεράς και της δικής σου.η απέχθεια σου απέναντι στις καθεστωτικές δυνάμεις του Πασόκ του γέρακα μην σε κάνει να πάς αλλόυ που ίσως να ανεβάσουν τον μικρομέγαλο μπουλμπασάκο σε μεγαλύτερο βάθρο.με τις δυνάμεις της ν.δ να τον έχουν στο χέρι έαν βγει δήμαρχος.Εμείς του σύριζα μια άλλη αυτοδιοικηση θέλαμε αυτή που θανέτρεπε τα πράγματα στον γέρακα,καρκούλιας και άλλοι γραφικοί του γέρακα αυτοί θαλλάξουν τα πράγματα.Αλλά δεν τα εχω μαζί σου γιατί καταλαβαίνω αλλά περίμενα μία απάντηση από τον Γιώργο Μπουλμπασάκο που ονειρεύται την τύχη του ΔΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ,ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΞΕΧΑΣΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ .ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΠΕΝΟΣ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 56%-)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΤΡΙΤΣΗΣ-ΝΕΣΤΩΡΑΣ) ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Γ.ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΙΚΑ Π ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αγαπητε φιλε ξεπαπαδακη ο/η γραφων σαν ροζα λουξεμπουργ σου μιλαει και αυτ μεσα απο την καρδια τ..αυτη την στιγμη παιζονται παιχνιδια στα παρασκηνια με κομματικους μηχανισμους με επικεφαλη τον μπουλμπασακο.οι συναντησεις γινονται και με επιμονη του καρκουλια που εδω και εκει μιλαει για συνεργασια με επικεφαλη τον μπουλμπασακο,Αραγε δεν ειμαι ο.η γραφικ που εκθετει τον μπουλμπασακο αλλα ο ιδιος με τις συναντησεις του που σωνει και καλα θελει να γινει δημαρχος.Ο γ,μπουλμπασακος ειναι μελος ενος κομματος αραγε η γραφει το κομμα του στα παλια του τα παπουτσια και κανει προσωπικες κινησεις η αλλιως εαν δεν ειναι πια μελος του κομματος θα επρεπε με απολυτη ειλικρινεια να παρατηθει απο το κομμα του ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΔ .Η συνεργασία με την Ν.Δ οι συναντησεις του με παραγωντες της Ν.Δ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ .ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μονο προοδευτικη δεν ειναι.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....

    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ

    ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ
    ΓΙΑΤΟ ΛΥΠΑΜΕ
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ
    ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΕΚΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πρωτη φορα μπηκα στη σελιδα σας και θα προσπαθησω να γνωρισω το κυριο ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ γιατι αυτα που αναφερει ειναι η πραγματικοτητα .Οσο για αυτα που αναφερεται εσεις σαν Αριστερη πρωτοβουλια δεν εχουν καμμια πολιτικη βαση αλλα συντηριτικη νοοτροπια .Για τον κυριο ξεπαπαδακη νομιζω οτι βρισκεται σε λαθος πολιτικο χωρο,και καθε προσπαθεια του θα ειναι μειοψηφουσα ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΕΤΑΧΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΖΗΤΩ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΓΕΡΚΑ .ΠΟΥ ΜΛΕΚΤΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΤΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.ΙΣΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΙΣΕΙ.ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΛΠ ΤΗΣ ΝΔ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ .
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟΧΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι ενεργοι πολιτες βρισκονται στην απεναντι οχθη απο τους δηθεν αυτοπροσδιοριζομενους αριστερους του ΣΥΡΙΖΑ που ουτε υπαρχουν ουτε ενεργοποιουνται και δεν εχουν να πουν και τιποτα για τα κοινα ΚΑΛΥΝΥΚΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πρόταση και όχι μόνο...

    Ο έγκαιρα αποχωρών "αριστερός" του Καρρά μαζί με τον "αριστερό ψάλτη" του κ. Ζούτσου και την ¨Ρόζα" που δεν την παίζει κανένας, "αριστερός και αυτός", παρέα με τον πούρο δημοκράτη της "φωνής" - παλιές και νέες φιλίες- να αποτελέσουν την αριστερή πτέρυγα της αυριανής καθεστωτικής τοπικής εξουσίας.
    Εντιμότης και ηθική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο σχολιαστή.Ολα τα παραπάνω πρόσωπα εντός εισαγωγικών, και αν βάλουμε στη θέση της "Ρόζα" μία κυρία "Ναζιάρα"και κάποιους άλλους, άντε τρείς τέσσερις ακόμα "αριστερούς" και αφαιρέσουμε καναδυό Ο.Κ τύπους,τότε συμπληρώνεται πράγματι η άνωθεν παρέα του ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ της κεντρικής πλατείας του Γέρακα η οποία θα επιχειρήσει να αποτελέσει την "αριστερή"πτέρυγα της αυριανής νεοκακαθεστωτικής τοπικής εξουσίας η οποία αν τα καταφέρει,θα είναι το κακέκτυπο της σημερινής απαράδεκτης τοιαύτης.Μόνο που θα έχει και ένα επιπλέον προσόν.Εχει μάθει να κάνει καλό κυμά ό,τι αντιπαθεί και δεν της αρέσει.
    Η γειτνίαση εμπνέει.
    Οσο γιά τη λάσπη,ξέρουμε ότι υπάρχει αρκετό απόθεμα,υλικό ιδιαίτερα προσφιλές σε τρωγλοδύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή