Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012











Δελτίο Τύπου
Απίστευτο και όμως αληθινό
Η διοίκηση του Δήμου Παλλήνης απαντώντας σε ερώτηση του εκπροσώπου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεόδωρου Γκοτσόπουλου δήλωσε ότι αύξησε τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου κατά 30% !!!
Προφανώς συμφωνεί με τους ιδιωτικούς βρεφικούς σταθμούς που , θεωρώντας ότι τα χρήματα από το ΕΣΠΑ (Ευρωπαϊκό πρόγραμμα) δεν είναι αρκετά για την κερδοφορία τους και εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες την Δημοτών αύξησαν από 20% έως 50% τα τροφεία τους Πανελλαδικά.
Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος ταύτισε το Δήμο με εταιρίες !!!
Και βέβαια ακολουθεί πιστά τις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ κυβερνητικές πολιτικές των τριών τελευταίων χρόνων που ενώ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ με αδίσταχτο τρόπο συνεχώς τους πολίτες, οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί εκφράζουν την λύπη και την συμπόνια τους για την δυστυχία μας !!!
Δήμαρχε συνέλθετε, καταλάβετε την κοινωνική – οικονομική κατάσταση των συνδημοτών σας , τελειώνετε με τις μικροπολιτικές περιηγήσεις σας στο παρελθών, αφήστε στην άκρη τα μεγάλα λόγια για τις ¨μπουλντόζες που θα αναμορφώσουν την Παλλήνη¨ και κάντε κάτι πιο χρήσιμο… σταματήστε σε πρώτη φάση να χαρατσώνετε και σεις τους κατοίκους της πόλης μας.
Πάρτε πίσω ΤΩΡΑ αυτή την απόφαση, αυτή την αύξηση, δεν αντέχουν ΑΛΛΟ οι Παλληνιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου