Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Θ. Γκοτσόπουλος:Υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα γιά το νεοσύστατο δήμο μας , τον πρώην δήμαρχο Παλλήνης Θ.Γκοτσόπουλο.

Ο νέος μεγάλος δήμος που περιλαμβάνει το Γέρακα την Παλλήνη και την Ανθούσα,με έδρα το Γέρακα,έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα τόσων και τόσων χρόνων.Ο διαβόητος Καλλικράτης ο οποίος είναι το εργαλείο γιά την εφαρμογή στη τοπική αυτοδιοίκηση του υποδουλοτικού μνημονίου,συσσωρεύει άλλα τόσα.Στις κρίσιμες δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη,οι δημότες έχουν την ευκαιρία να αποκρούσουν με τη ψήφο τους τα σχέδια των εμπνευστών και των εκτελεστών των εντολών του Δ.Ν.Τ και της τρόικα.Παράλληλα να δόσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να κάνουν έργο σε όφελος των δημοτών που ζουν στη περιοχή μας.Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα συστρατεύονται μαζί με το Θ.Γκοτσόπουλο σε ένα δύσκολο και τιμητικό αγώνα.Αξίζει να σταθούμε δίπλα τους κόντρα σε οργανωμένα συμφέροντα γιατί το μέλλον ανήκει σε μας και στα παιδιά μας.

Επισκεφθείτε το blog της Ριζοσπαστικής Δράσης γιά τη Παλλήνη http://www.gotsopoulostheodoros.gr/

8 σχόλια:

  1. Γκοτσοπουλος και μπουλμπασακος ειναι ιδιας αντιληψης και ιστορικης διαδρομης ,ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε, εντάξει είναι ίδιας διαδρομής, εννοείς πολιτικής. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ίδιας αντίληψης. Ο Θ. Γκοτσόπουλος έκανε λάθη ως δήμαρχος Παλλήνης και το πλήρωσε το 2006. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τον Κωσταντά και τον Ζούτσο να αλωνίζουν στην περιοχή μη προσφέροντα στην κυριολεξία τίποτα. Ο μεν Κωσνταντάς έκανε πίσω για τον Καμπά, ο δε Ζούτσος, που το παίζει και πετυχημένος, είναι το απόλυτο μηδέν στο Γέρακα. Ούτε ένα έργο. Εχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε το δήμο, αλλά και να αντιταχθούμε στο μνημόνιο και τον Καλλικράτη που διαλύει την αυτοδιοίκηση. Την Τετάρτη το απόγευμα λοιπόν ραντεβού στο Πολιτιστικό Κέντρο του γέρακα στην εκδήλωση της "Ριζοσπαστικής Δράσης για την Παλλήνη" να τα πούμε από κοντά και να πεις και τις αντιρρήσεις σου. Κι εάν θές "ρίχτα" και στον Γκοτσόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πιστεύω γενικώς σε θαύματα,ελπίζω ο κόσμος επιτέλους να σταματήσει να αισθάνετε και να συμπεριφέρετε ωσάν κιοτής και ραγιάς όπως μέχρρι σήμερα μην αντιδρώντας στις ξένες επεμβάσεις του δ.ν.τ.
    Ασ θυμώσουμε και ας κάνουμε γιουρούσι.

    Κάτω ρε ρεζίλια πασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσθεσω στο φιλο και αλλα δυο ονοματα Μητροπουλο και Ψαριανο ,ΓΙΟΥΡΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψηφιζουμε αλεξη μητροπουλο και ριζοσπαστικες δυναμεις οχι στο μνημονιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός που έγραψε το σχόλιο στις 16-9-2010 8:49 μ.μ. πρέπει να είναι αλβανός ή ανορθόγραφος Έλληνας... Και δεν είναι ο μόνος... Μάθετε να γράφετε Ελληνικά μάγκες, αλλιώς μη γράφετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη ο ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ θεωρει το εργο του θετικο ως Δημαρχος ( ΒΛΕΠΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ) δεν χρειαζεται να το ξαναδοκιμασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή